Ultimate W+

Stråling fra solen, hudens gradvise aldring og genetiske anlæg er blandt de faktorer, der over tid påvirker vores hudtone og graden af pigmentering. Hos nogle sker der en synlig forværring af hudens udseende gennem den overflødige ophobning af melanin. Over tid bliver hudtonen mere ujævn, og en del udvikler også pletvise, mørke områder på huden.

Ultimate W+fra mesoestetic® er det nyeste og mest avancerede medicinsk-kosmetologiske produkt indenfor effektiv og jævn blegning af huden; designet til at forebygge og effektivt formindske forekomsten af mørke pletter og små rynker, og give huden glød og tilføre fugt. Produktet indeholder det nye og banebrydende [meso]white complex®; et unikt og high-tech kompleks af aktive stoffer med tre aktive trin: blegning, beskyttelse og anti-aging.

Den eksklusive teknologi er baseret på specifikke bio-transmittere, som er i stand til at transportere og udløse komplekset med de aktive stoffer i “intakt” form ind i selve cellen. Læs mere her…