Ultimate W+

Stråling fra solen, hudens gradvise aldring og genetiske anlæg er blandt de faktorer, der over tid påvirker vores hudtone og graden af pigmentering. Hos nogle sker der en synlig forværring af hudens udseende gennem den overflødige ophobning af melanin. Over tid bliver hudtonen mere ujævn, og en del udvikler også pletvise, mørke områder på huden.

Ultimate W+fra mesoestetic® er det nyeste og mest avancerede medicinsk-kosmetologiske produkt indenfor effektiv og jævn blegning af huden; designet til at forebygge og effektivt formindske forekomsten af mørke pletter og små rynker, og give huden glød og tilføre fugt. Produktet indeholder det nye og banebrydende [meso]white complex®; et unikt og high-tech kompleks af aktive stoffer med tre aktive trin: blegning, beskyttelse og anti-aging.

Den eksklusive teknologi er baseret på specifikke bio-transmittere, som er i stand til at transportere og udløse komplekset med de aktive stoffer i “intakt” form ind i selve cellen. Læs mere her…

Cosmelan® Depigmentation Treatment.

Cosmelan Depigmentation behandlingen fjerner hyperpigmentering af huden og sigter mod stor effektivitet og en høj sikkerhedmargin. Behandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.
Anvendes for alle hudtyper – inkl. mørk hud og tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger.

Læs mere her…

Treatments of medical use

mesohyal ™ er det bredeste program med CE mærke fra mesoestetic® til mesoterapi for ansigt og krop. Anvendes til korrektion af hudens skønhedsfejl, cellulite og strækmærker.

mesohyal ™ linje giver mulighed for at kombinere effektive aktive stoffer til mesoterapi i forhold til hudtype og hudens tilstand. Alle ingredienser er biokompatible og sigter mod en høj tolerance og minimale bivirkninger:

 • mesohyal™ HYALURONIC
  DERMATOLOGICAL MOISTURISING AND REJUVENATION
 • mesohyal™ NCTC109
  INTENSIVE CELL BIOREVITALISATION
 • mesohyal™ VITAMIN C
  ANTIOXIDANT AND BRIGHTENING ACTION
 • mesohyal™ DMAE
  ELASTICITY AND FIRMNESS
 • mesohyal™ BIOTIN
  REACTIVATION OF EPIDERMAL CELL METABOLISM AND SCALP
 • mesohyal™ CARNITINE
  COMPACT CELLULITE. METABOLISM INCREASE
 • mesohyal™ ARTICHOKE
  FLACCID CELLULITE ASSOCIATED TO OVERWEIGHT
 • mesohyal™ MELILOT
  OEDEMATOUS CELLULITE WITH A VASCULAR COMPONENT
 • mesohyal™ ORGANIC SILICON
  SKIN TISSUE REGENERATION AND RESTRUCTURING

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *