Den nye æra af videnskabelige kosmetik

Med tiden taber hudcellerne gradvist evnen til at udføre deres funktioner korrekt. Med alderen nedsættes den naturlige fornyelsesproces i cellerne. Syntesen af strammende proteiner, collagen og elastin reduceres, hvilket fører til at huden bliver mindre spændstig, og at fine linjer og små rynker opstår.

Mesoestetic ® præsenterer en revolutionerende kosmetisk linie, hvis formål er at forlænge livet af hudcellerne. Linjen er baseret på cellernes naturlige evne til at reparere sig selv.

Plante stamceller reaktiverer cellernes nedsatte funktioner og stimulerer produktionen af elastin og kollagen. Denne teknologi er indkapslet i Liposomer, for at øge gennemtrængningen og optimere resultaterne.

stem cell professional treatment //

En simpel, effektiv professionel behandling for ansigt og hals som kombinerer yderst regenererende og foryngende produkter med en eksklusiv opstrammende massageteknik.

Behandlingens pakke indeholder:

Stem Cell Serum / /
5 enheder

Ultrakoncentreret serum med intensiv regenererende effekt. Forlænger livet af hudceller og kan reparere dybe rynker.

Aktive stoffer:
10% plantestemceller ekstrakt

stem cell Crystal Fiber Mask //
5 enheder

Crystal fiber er et nyt materiale til medicinsk brug. Det er lavet af et stof, som sikrer en meget tæt og langvarig kontakt mellem de aktive ingredienser og huden takket være sin struktur, som består af nano-fibre, og som er fordelt tredimensionelt. Crystal fiber stoffet giver mulighed for at de aktive ingredienser kan gennemtrænge de dybere lag af huden.

Med Occlusive Dressing Treatment opnås den ideelle transport for maskens aktive ingredienser. Masken øger temperaturen på overfladen af huden, og porerne udvides øjeblikkeligt. Dermed forbedres gennemtrængningen af de aktive ingredienser til hudens dybere lag.

Masken indeholder to uafhængige dele, der tilpasses perfekt til ansigtets og halsens form. Klienten vil opleve en øjeblikkelig strammende effekt.

Aktive stoffer:
Plante stemceller ekstrakt
Vitaminer C og E: stærke antioxidanter der er kendte for at øge regenerering af hudceller
Aloe Vera: stimulerer cellernes vækst, og er kendt for sine reparerende og udglattende egenskaber.

stem cell intensiv creme / /

50 ml

Til vedligeholdelse af de opnåede resultater derhjemme.

Cremen, som kombinerer virkning af plante stamceller med Epidermal Growth Factors. Denne kombination giver mulighed for at opnå en intensiv forbedring af hudens struktur igennem en stimulering af cellernes funktioner indefra.

Stem CellActive Growth Factor er baseret på den nyeste generation af ingredienser, som giver huden væsentlig hydrering og ernæring der bevarer hudens ungdommelige udseende.

EGF: Epidermal Growth Factors er små partikler af biologisk aktive proteiner, som spiller en stor rolle i cellernes regenerering. De hæmmer processen af cellernes oxidation, reducerer rynker og giver huden sin elasticitet, fasthed og vitalitet tilbage.

Aktive stoffer:
Plante stamceller
Dexpantenol: stimulerer fibroblasternes funktion og styrker hudens støttende matrix
Matrixyl: kombination af små syntetiske peptider, som stimulerer reparerende processer i den dermale matrix
Lipochroman-6: den nyeste generation af antioxidanter og cellernes beskytter.

Behandlingen på klinikken:

–        Rens huden med Hydra Milk Cleanser og Hydratonic
–        Glycolic 10% peeling med eksfolierende effekt masseres ind i huden. Dette giver bedre gennemtræning af andre ingredienser i huden.
–        Serum Stem Cell  blandes med 4 doser af Facial massage cream og masseres ind med speciel opstrammende og stimulerende massage, som udføres på ansigt, hals og decollete ( i 20 min.)
–        Stem Cell masken påføres, 20 min.:  masken er lavet af et medicinsk stof, som gør, at ingredienserne trænger dybere ind. Består af 2 dele: til ansigt og hals.
–        Behandlingen afsluttes med Facial massage cream: en dosis med let massage.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *