mesoestetic® solution: energy C

 

Energy C line består af produkter til 5 professionelle behandlinger i klinikken og 3 vedligeholdelse produkter til hjemmebrug.
Den høje koncentrationer af C-vitamin i alle produkter fra Energy C line giver mulighed for at behandle de første tegn på photoaging effektivt. Produkterne indeholder stærkt koncentrerede antioxidaktive stoffer, og de er ideelle til behandling af hud, som er svækket af solskader, rygning, strenge diæter eller stress.

Behandling i klinikken

En simpel, effektiv professionel behandling for ansigt og hals som kombinerer yderst revitaliserende antioxidante produkter med en eksklusiv energigivende massageteknik.
Behandlingens pakke indeholder:

energy-C serum / /
5 enheder

Meget koncentreret serum med en stærk revitaliserende og antioxidant effekt. Styrker cellevæggene, glatter udtrykslinjer ud.

Aktive stoffer:
10% ascorbyl glucosid: en stabil form for vitamin C
Calendula: beroligende, beskyttende aktivt stof. Styrker den defensive kapacitet i huden.

energy C crystal fiber mask //
5 enheder

Crystal fiber er et nyt materiale til medicinsk brug. Masken er lavet af et stof, som sikrer en meget tæt og langvarig kontakt mellem de aktive ingredienser og huden takket være sin struktur, som består af nano-fibre, der er fordelt tredimensionelt. Crystal fiber stoffet giver mulighed for at de aktive ingredienser kan gennemtrænge de dybere lag af huden.

Med Occlusive Dressing Treatment opnås den ideelle transport for maskens aktive ingredienser. Masken øger temperaturen på overfladen af huden; øjeblikkeligt udvides porerne, og dermed forbedres gennemtrængningen af de aktive ingredienser til hudens dybere lag.

Masken indeholder to uafhængige dele, der tilpasses perfekt til ansigtets og halsens form. Man oplever en øjeblikkelig strammende effekt.

Aktive stoffer:
Ananas sativus uddrag: rig på vitamin A og C. Fornyelse og ardannelse funktion.
Salicylsyre: glatter huden ud, revitaliserende effekt.
Hyaluronsyre: stærk fugtgivende aktiv stof.
Hammamelis: fugtighedsgivende og anti-inflammatoriske egenskaber.

energy C intensive creme / /
50 ml

til vedligeholdelse af de opnåede resultater derhjemme.

Behandlingen på klinikken:

–  Rens huden med Hydra Milk Cleanser og Hydratonic

–  Glycolic 10% peeling med eksfolierende effekt masseres ind i huden. Dette giver en bedre gennemtræning af andre ingredienser i huden.

–  Serum energy C 10% blandes med 4 doser af Facial massage cream og masseres ind med speciel opstrammende og stimulerende massage, som udføres på ansigt, hals og décolleté ( i 20 min.)

–  Energy C masken påføres, 20 min.:  er lavet af et medicinsk stof, som gør, at ingredienserne (Hyaluronsyre, ananasekstrakt, salicylsyre, askorbinsyre) trænger dybere ind. Består af 2 dele: til ansigt og hals.

–  Behandlingen afsluttes med Facial massage cream, en dosis med let massage

Vedligeholdelsesprodukter.

Intensiv behandling
energy C complex / /

4 * 7 ml

4 ugers intensiv antioxidativ, fugtgivende og  opstrammende behandling. Komplekset stimulerer hudens evne til at beskytte mod frie radikaler og holde balance i cellernes regenererende processer. Ultraconcentrated C-vitamin (10%) er indkapslet i en beskyttende hætte for at holde sine egenskaber uændrede, indtil det bruges. Når C-vitamin complex er blevet åbent, gemmes serummet i køleskabet og skal bruges indenfor 7 dage. Hver flaske svarer til en uges behandling. For optimalt udbytte anbefales det at gentage behandlingen hver 4. måned.

Aktive stoffer:
10% ascorbyl glucosid: en stabil form for vitamin C.
Osilift: tensor af vegetabilsk oprindelse med anti-aging egenskaber. Klienter oplever en øjeblikkelig løftende effekt.
Vitamin E: E vitamin er kendt for at forbedre hudens næring og elasticitet og at udglatte fine rynker og udtrykslinjer.

Brugsanvisning:

Påfør indholdet af en pipette (1 ml) om natten på ansigt, hals og décolleté med blide cirkulære bevægelser indtil den er helt absorberet.