Før/efter billeder (se venligst ansvarfraskrivelsen)*
En synligt yngre og fastere hud med Mesoestetic produkter

Mesoterapi Mesohyal ® er en yderst effektiv rynkereducerende behandling, der virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små injektioner i huden overflade  tilføres et næringskompleks bestående af hyalonronsyre,  vitaminer,  aminosyrer,  co-enzymer,  mineraler, antioxidanter.
Det er en global behandling mod årsagerne og konsekvenserne af aldrende hud som har været anvendt af førende klinikker verden over gennem længere tid.

Global antiaging

Ved  mesoterapi  Mesohyal® behandlinger tilføres de værdifulde ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivt tør og slap hud, rynker, grov og ujævn hudtone, solskader, acnear.
Forskellige områder kan behandles for målrettet at bekæmpe alle aldringstegn:
ansigt, hals, décollete, håndryggen, indersiden af arme, indersiden af ben, mave.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, NCTC 109, der alle hjælper med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade . Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik som fugter og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.

Effekten ses med det samme, men bedst et par dage efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt  i huden.

Mesohyal ® produkter fra Mesoestetic Pharma Group (Barcelona)

Mesohyal ® produkter  er den bredeste linje til mesoterapi behandlinger med CE mærke.
De  kan kombineres, er sikre og forbedrer øjeblikkeligt hudens tilstand med langvarige resultater.
Hyaluronsyre syre, som er fundamental komponent for huden, er basis aktiv ingrediens   i alle produkter. Den er bioteknologisk produceret, non animalsk og høj koncentration.

Hvordan virker ingredienserne?
 • Hyaluron syre
  Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tab af hyaluronsyre i huden og genskaber dermed hudens tykkelse og giver volumen.
  Det  er et vigtigt element i huden, som sikrer hydrering og smidighed.
  Det resulterer i volumen, idet der bindes tilstrækkeligt fugt i hudens overflade. Desuden efterlader hyaluron syre en luftgennemtrængelig film, der beskytter huden mod at udtørre.
 • 12 Vitaminer (A, B, C, E, I)
  Stimulerer vitale cellefunktioner
 • 24 Aminosyrer
  Tilskynder proteinproduktionen (elastin, kollagen)
 • 6 Coenzymer
  Støtter  biokemiske reaktioner i vævet
 • 8 Mineraler
  Kompenserer for hudens mangler

Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik som fugter og stimulerer hudens genopbygning (collagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.

Hvornår kan man se resultatet?

Effekten ses med det samme, men bedst 1-2 uger efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt  i huden.

Kan alle få Mesoterapi Mesoeteic®?

Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper. Behandlingen gives heller ikke til personer med autoimmune sygdomme eller kendt allergi overfor hyaloronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betændelse i huden.

Kan man gå på arbejde og dyrke sport samme dag?

Ja, man kan gå direkte på arbejde og dyrke let sport på behandlings-dagen. Effekten ses med det samme, men bedst en uge efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3-5 behandlinger, som giver længerevarende anti-aging effekt i huden.