[meso]recovery complex® Den mest avancerede globale antiaging behandling af mesoestetic® er baseret på det innovative [meso]recovery complex®.

Komplekset er en unik kombination af aktive stoffer som er specielt udvalgt for deres antioxidative, beskyttende og reparerende egenskaber på cellernes DNA. Dets unikke teknologi er baseret på specifikke  biovektorer, som er i stand til at transportere og frigive komplekset af substanserne “uændret”  til cellens kerne. Der sigtes mod en hidtil uset effektivitet.

HIGH-TECH TEKNOLOGI

  • Komplekset indkapsler de aktive stoffer og holder dem inde, og transporterer dem herefter så de kan virke på de inderste hudlag.
  • Komplekset imiterer cellemembranen i dets komposition og struktur. Dermed øges penetrationen og diffusionpotentialet.
  • Komplekset inducerer en overfladeeffekt og forbedrer derved  hudens udseende og følelse.

REPARERER OG BESKYTTER HUDENS GENER

Komplekset er designet til at stimulere aktiviteten af de gener der reparerer  DNA. Det er udviklet til at forebygge fremtidige læsioner og bremse præmatur aldring. Det er skabt til at fremme en genetisk genoprettelse og til at koordinere cellernes metabolisme. Derfor kan komplekset reducere skader efter UV stråler og forbedre vævskvaliteten samt udseendet, og virke forebyggende på rynkedannelsen.

OPRETHOLDER CELLERNES VITALITET OG LEVETID

Komplekset kan reaktivere cellernes regenerering og fornyelse i det basale lag af epidermis, som øger produktionen af keratinocytter. Det epidermale væv vil blive tykkere, med større masse og mere modstandsdygtig overfor udefrakommende stress faktorer.

STYRKER DET EKSTRACELLULÆRE MATRIX

Komplekset er designet til at reetablere den dermo-epidermale overgang og stimulere fibroblasterne, som kan resultere i højere kvalitet og kvantitet af kollagen og elastin. Produktet er skabt for at huden kan genvinde sin elasticitet og fasthed, at ansigtskonturen forbedres og de dybe rynker samt udtrykslinjer kan mindskes betydeligt.

ANTIOXIDERENDE VIRKNING

Komplekset neutraliserer frie radikaler og bidrager til hudens høje forsvarskapacitet, og er designet til at forsinke hudens aldringsproces.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *