mesoestetic® solution Energy C Line består af produkter til 5 professionelle behandlinger i klinikken og 3 vedligeholdelses-produkter til hjemmebrug.

Den høje koncentration af C-vitamin i alle produkter fra Energy C line giver mulighed for at behandle  de første tegn på photoaging. Produkterne indeholder stærkt koncentrerede antioxidaktive stoffer. Det gør dem ideelle til behandling af hud, som er svækket af solskader, rygning, strenge diæter eller stress.

Hvorfor C-vitamin?

C-vitamin (ascorbinsyre) er et aktivt stof, som forhindrer hudens ældning. Når den påføres på hudens overflade forbliver den stadig i huden i 48 timer, hvor de terapeutiske opnåede resultater tyder på at være 30 gange højere end hvis man indtager den i form af piller. Dens virkning er blevet dokumenteret med flere in vitro og in vivo undersøgelser hos Mesoestetic, som har bekræftet vitamin C`s følgende egenskaber:

Antioxidant

 C-vitamin som anvendes topisk har en dobbelt antioxidativ virkning: vitaminet neutraliserer frie radikaler af cellerne ved at levere elektroner og bidrager til regenerering af E-vitamin, der er afgørende for beskyttelsen af ​​cellernes lipide membran.

UVA-og UVB photoprotector

Ved at neutralisere frie radikaler har C-vitamin både en forebyggende og reparerende virkning på  beskadigelse i epidermale celler pga. UV stråler.  C-vitamin virker som en biologisk photoprotector mod solstrålerne. Den anvendes også efter eksponering, fordi C vitamin har anti-inflammatoriske egenskaber samt reducerer rødmen efter solskader.

Blegemiddel

C-vitamin er et effektivt blegende middel. Det udjævner hudfarven og reducerer pigmentforandringer af forskellig oprindelse (melasma, post-akne, osv.) Det neutraliserende kobber virker hæmmende på enzymet tyrosinase, og har dermed  en forebyggende virkning på dannelsen af pigmentpletter.

Forstærker kollagen syntesen

Aktiv C-vitamin er i stand til at forstærke dannelse af prokollagen I og III. In vivo studier har vist, at anvendelsen af C-vitamin på hudens overflade øger antallet af elastiske fibre og aktive fibroblaster, og forbedrer kvaliteten af ​​den ekstracellulære matrix og giver fugt. Dette reducerer hos mange både udtrykslinjer og fine rynker.