Efter flere års forskning præsenterer Mesoestetic ® resultatet af den nyeste udvikling indenfor medicinsk kosmetik: Collagen 360 º Line.

Hvorfor kollagen?
Kollagen er det mest udbredte protein i huden. Det sikrer den mekaniske modstandsdygtighed og fasthed i huden. Men med tiden bliver syntesen af kollagen reduceret, dens nedbrydning stiger, og huden bliver mere slap. Dette skader vævet og forårsager tab af ansigtets volumen.

Collagen 360 º – den cosmeceutiske innovation fra Mesoestetic ®

Collagen 360 ºs produkter er specielt designet til at bekæmpe kollagen tabet i huden og dermed påvirke ældningsprocessen. Med en høj koncentration af beriget marine kollagen stimulerer Collagen 360 º cellernes renovering, genaktiverer produktionen af kollagen og de stoffer, som giver huden volumen.

Behandling i klinikken

Collagen 360 º professional treatment // Billede fra Gromark.

En simpel, effektiv professionel behandling for ansigt og hals som kombinerer yderst opstrammende produkter med en eksklusiv  massageteknik.
Behandlingens pakke indeholder:

collagen 360º serum / /
5 enheder

Ultrakoncentreret serum med en opstrammende effekt. Styrker kollagendannelsen og glatter udtrykslinjer.

Aktive stoffer:

10% beriget havplanters kollagen

collagen 360º crystal fiber mask //
5 enheder

Crystal fiber er et nyt materiale til medicinsk brug.  Det er lavet af et stof, som sikrer en meget tæt og langvarig kontakt mellem de aktive ingredienser og huden takket være sin struktur, som består af nano-fibre, og som er fordelt tredimensionelt. Crystal fiber stoffet giver mulighed for at de aktive ingredienser kan gennemtrænge de dybere lag af huden.

Med Occlusive Dressing Treatment opnås den ideelle transport for maskens aktive ingredienser. Masken øger temperaturen på overfladen af huden, og porerne udvides øjeblikkeligt; dermed forbedres gennemtrængningen af de aktive ingredienser til hudens dybere lag.Masken indeholder to uafhængige dele, der tilpasses perfekt til ansigtets og halsens form. Klienten vil opleve en øjeblikkelig strammende effekt.

Aktive stoffer:
Hydrolyseret havplanter kollagen
Hyaluronsyre:  stærk fugtgivende aktiv stof
Aminosyrer: afbalancerer huden og har en opstrammende effekt

collagen 360º intensive creme / /
50 ml

til vedligeholdelse af de opnåede resultater derhjemme.

Aktiverer regenereringen af kollagen. Kraftfuld rynkereduktion.

Collagen 360 º intensive cream er beriget med havplanternes kollagen. Cremen er skabt for at kompensere tabet af kollagen i huden.

Virkningsmekanisme:
– Holder på de vigtigste aminosyrer i hudens kollagen.
– Indeholder retinol og askorbinsyre, som regulerer og stimulerer dannelsen af nyt kollagen.

Hvad betyder beriget havplanternes  kollagen?
Mange kosmetiske produkter indeholder kollagen, fordi det  hjælper huden med at holde sin fasthed og elasticitet. Men Collagen 360 º intensiv cream er anderledes end de andre produkter – den indeholder en høj koncentration af de aktive ingredienser.
Det berigede havplanternes kollagen er skabt for at forbedre hudens elasticitet og fasthed. Det er 100% ren og kan udmærket tåles af alle hudtyper. På grund af sin lave molekylevægt trænger det dybt ned til kollagen niveau.
I brug med resten af Collagen 360 º produkterne er Collagen 360 º intensiv cream skabt for at reducerer rynker, give ansigtet volumen og øge hudens fasthed.

Aktive stoffer:
Hydrolyseret havplanter kollagen
Retinol: stimulerer cellernes fornyelse
Askorbinsyre: stærk antioxidant, stimulerer elastiske fibrer.

Behandlingen på klinikken:

–  Rens huden med Hydra Milk Cleanser og Hydratonic
–  Glycolic 10% peeling med eksfolierende effekt masseres ind i huden. Dette skaber en bedre gennemtræning af de andre ingredienser i huden.
–  Serum Collagen 360 º blandes med 4 doser af Facial massage cream og masseres ind med speciel opstrammende og stimulerende massage, som udføres på ansigt, hals og decollete ( i 20 min.)
–  Collagen 360 º  masken påføres, 20 min.:  masken er lavet af et medicinsk stof, som gør, at ingredienserne trænger dybere ind. Består af 2 dele: til ansigt og hals.
–  Behandlingen afsluttes med Facial massage cream: en dosis med let massage.