Før/efter billeder (se venligst ansvarfraskrivelsen)*

Cosmelan® Depigmentation Treatment – pack
Behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmarginBehandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE
Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

  • Kan bruges til alle typer pigmentering: melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.
  • Kan fjerne pigmenteringen hurtigt og nemt
  • Kan anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper
  • Let peeling kan give foryngende og udglattende effekt
  • Kan virke meget effektivt til behandling af acne problemer
  • Kan reducere acne ar
  • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Høj sikkerhedsmargin
  • Kan fjerne pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

RESULTATER

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der kan opnås reduktion i pletternes størrelse, huden kan blive mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat: pletterne kan blive reduceret yderligere og huden kan få sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt kan Cosmelan reducere talg- og fedtproduktion, og mindske porerne. Produktet er for mange yderst effektivt til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:


Trin 1 – på klinikken
Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”
Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses-produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig kan Cosmelan 2 forhindre dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 anvendes flere gange dagligt og fortsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: det har en forebyggende virkning og kan minimere risikoen for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken, og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge behandlerens råd præcist for at undgå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal bruges som vedligeholdelses creme helt op til 1 år.