Den banebrydende og effektive Mesoestetic-peeling program er sammensat af fire forskellige peelings på flere niveauer. De funktionelle hovedingredienser er mælkesyre, salicylsyre, mandelsyre og glykolsyre. Valget af peeling afgøres individuelt og afhænger af  hudtype, hudtilstand og den overordnede vurdering, som de professionelle laver af din hud.

I kombination med kemisk peeling og medicinsk hudpleje, kan man forbedre hudens struktur og udseende. Man kan behandle melasma, pigmentpletter, rynker, fine linier, acne og acne ar.

AHA-syre peelinger har en såkaldt keratolytisk virkning, dvs. at syren nedbryder døde hudceller på hudens ydre. Man får på denne måde en dybde-rensende effekt samt en foryngende effekt, som gør huden gennemskinnelig og giver mere glans. Samtidig med at de yderste hudceller nedbrydes, fremskynder man hudens naturlige foryngring nedefra og man kan dermed få en yngre og friskere hud.

Små og fine rynker kan mindskes, porer kan trække sig lidt sammen og små pigmentujævnheder kan jævnes ud. Indkapslet fedt i huden tømmes lettere ud efter AHA-syre behandling og bidrager dermed til en dybderensning samt en forebyggelse af acne. En fedtet hud bliver på denne måde mindre fed.

Det har også vist sig, at AHA-syre øger mængden af fugtbindende stoffer af typen Glycosaminoglykaner i huden, f.eks. Hyaluronsyre. Mange af disse glykosaminoglykaner genfindes i rummene imellem cellerne i det øverste hudlag, epidermis. Det er én af mekanismerne bag AHA-syre, som bevirker, at tør hud kan blive mindre tør.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *